7 знаци дека е мажот на твојот живот

Пронаоѓањето на мажот на животот не е лесен избор. Секој си има некоја фантазија за идеалниот партнер, со кој сè ќе биде идеално и вечно, бидејќи тоа не внесува во приказните и филмовите. Да, треба да сте возбудени и привлечени од партнерот, но реалниот живот нема многу заедничко со приказните.

Се чувствуваш добро со него и при ужасни околности

Ако ви е добро заедно дури и кога се чувствувате ужасно, веројатно ќе живеете заедно долго и среќно. Ако се чувствувате удобно со него дури и кога сте во лошо расположение, кога изгледаш лошо, кога се чувствуваш ужасно, тој е мажот за тебе.

Можеш да бидеш без шминка и да не се грижите за тоа

Ако се чувствувате убава и без дополнително разубавување, тоа е добар знак. Повеќето жени се срамат да се покажат пред дечко без шминка во почетните стадиуми на врската. Но, ако тој те прави да се чувствуваш убава и секси и без да си ја средила косата, да си ја облекла најубавата наметка и да се шминкаш, веројатно имате иднина заедно.

Сакаш да останеш со него и кога се карате

Скандалите не се пријатно нешто, но се неизбежни, макар да ве натера да се сомневате дали имате иднина заедно. На крајот долгорочните врски и бракот не се само рози и романтика, има и расправии и недоразбирања.

Страни: 1 2